Op basisschool De Kameleon mag je kleur bekennen. Iedereen op deze school mag en kan zichzelf zijn! Ze vinden het belangrijk dat kinderen goede (sociale) vaardigheden ontwikkelen en daarnaast hun eigenheid ontdekken. Dit maakt de school onder andere mogelijk door de inzet van inspirerende en creatieve vakprofessionals.

Samenwerking tussen De Kameleon en iTeachersOp De Kameleon verzorgen vakprofessionals van iTeachers lessen op het gebied van digitalerisering.

Vlak voor de zomervakantie ontmoetten onze kennismakelaars Ricardo Verver, directeur bij OBS De Kameleon van De Haagse Scholen. Ricardo was met zijn team op zoek naar een structurele invulling van de lestijd met vakprofessionals. Voor het schooljaar 2023-2024 ging de voorkeur uit naar vakbekame collega’s voor theater- en technieklessen.

Samen gingen we op zoek naar de meeste passende aanbieders. De juiste match werd gemaakt met iTeachers en Trias, Centrum voor de Kunsten. Pepijn Jehee van Trias zet theaterlessen in voor het expressief uiten en ontdekken van zichzelf, de ander en de omgeving. Sabina Verduin van iTeachers laat de leerlingen kennismaken met de magie van digitalisering.
 
In blokken van 12 weken wisselen de vakprofessionals tussen de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Een waardevolle aanvulling op de al gestarte judolessen. Wat een cadeau voor de leerlingen om hun horizon te verbreden en zo nieuwe talenten te ontdekken of ontwikkelen.

‘Superfijn hoe Andersom Den Haag helpt in de zoektocht naar bekwame vakmensen voor het onderwijs! De match was al snel gevonden met iTeachers voor de technieklessen en met Trias voor de theaterlessen’

Ricardo Verver – Directeur OBS De Kameleon

Samenwerking tussen De Kameleon en iTeachers

Ricardo Verver, directeur van OBS De Kameleon, slaat de handen ineen met Pepijn Jehee van Trias, Centrum voor de Kunsten.