Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen voor scholen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor scholen

Ondersteuning voor scholen bij anders organiseren

Vanuit onze projectgroep zijn er per 1 maart 2023 twee kennismakelaars beschikbaar om basisscholen te ondersteunen bij het anders organiseren en de inzet van externe vakprofessionals. Ook ondersteunen de kennismakelaars scholen bij het gebruik van het platform Andersom Den Haag.

De ondersteuning vanuit de kennismakelaar is vrijblijvend en kosteloos. Neem gerust contact met ze op om te verkennen wat ze voor jouw school kunnen betekenen.

Voor aanbieders

Kijk op de pagina voor aanbieders voor meer informatie en veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op met projectleider Nynke Hoekstra via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over het platform

Als je vragen of opmerkingen hebt over de inhoud van Andersom Den Haag of een mooi praktijkvoorbeeld over anders organiseren wil delen, neem dan contact op met contentmanager Stefanie Crone via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij vragen over aanmelden als school of aanbieder, het toevoegen van content of technische vragen over het platform, kan je ook bij Stefanie terecht. 

Voor de pers

Voor meer informatie over Andersom Den Haag en/of persaanvragen, neem contact op met communicatiemanager Judith Bom via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veelgestelde vragen door scholen

  1) Ga naar Aanmelden
  2) Kies de naam van jouw school
  3) Voer je e-mailadres van school in
  4) Kies een wachtwoord
  5) Je komt in een (afgesloten) omgeving. Je hebt nu toegang tot het volledige aanbod van activiteiten. Ook kun je favoriete activiteiten opslaan als favoriet

  Ja, we hebben een beknopte handleiding gemaakt die je kunt printen of kunt doorsturen naar collega's die gebruik gaan maken van het platform. Download handleiding.

  Ben je een samenwerking met een aanbieder aangegaan? Wij zijn altijd op zoek naar mooie praktijkvoorbeelden die andere scholen weer kunnen inspireren. Wil je andere scholen inspireren met jullie ervaringen? Neem dan contact op met onze contentmanager via info@andersomdenhaag.nl.

  1) Je gebruikt Andersom Den Haag om samenwerkingen aan te gaan met vakprofessionals voor het anders organiseren van je onderwijstijd.

  2) Je vindt eenvoudig activiteiten van externe aanbieders. Gebruik de filters om gericht jouw gewenste aanbod te vinden.

  3) Je kunt samen met collega's lijstjes met favoriete activiteiten samenstellen.

  4) Je neemt rechtstreeks contact op met externe aanbieders om concrete afspraken te maken.

  5) Je vindt inspirerende verhalen en praktische informatie over het inzetten van externe aanbieders in jouw school.

  Je meldt je op Andersom Den Haag niet aan als school, maar individueel als directeur, coördinator, leerkracht, etc.

  Omdat je je aanmeldt met een e-mailadres van school en het BRIN-nummer van je school, word je automatisch gekoppeld aan collega's. In een (afgesloten) omgeving kunnen jullie favoriete activiteiten opslaan.

Filters