Zing, dans en maak mee!

Over ons

Trias stimuleert actieve kunstbeoefening. Dat gebeurt onder andere door het aanbieden van kunstlessen in het onderwijs.

Trias biedt deelnemers een scala aan mogelijkheden om zich met plezier te ontwikkelen in kunsteducatie. Trias wil voor alle lagen van de bevolking cultuureducatie verzorgen, op verschillende niveaus; of het nu gaat om kennismaking, ori├źntatie, verdieping of talentontwikkeling.

De vraag vanuit het onderwijs is bepalend bij de totstandkoming van onze activiteiten. We gaan met een school in gesprek en stellen een programma samen op basis van de wensen, het curriculum en de doelen van de school. We hebben jarenlange ervaring in alle types onderwijs, waaronder het speciaal basisonderwijs.

We kunnen naadloos aansluiten op jouw specifieke leerdoelen, thema's en visie op kunstonderwijs. We hebben een breed inzetbaar docententeam en kunnen daardoor tegemoet komen aan jullie specifieke vraag. Gaat het om een korte lessenserie, een losstaand project of juist een lange leerlijn? Bij ons kun je terecht met alle vragen. We gaan in het onderwijs uit van onze kernwaarden; we zijn veelzijdig, eigentijds en we zijn er voor iedereen. 

Neem contact met ons op voor een passend aanbod op jouw school!