Onze lessen theater sluiten naadloos aan bij de natuurlijke behoefte van leerlingen om spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Leerlingen leren experimenteren met rollen en gebeurtenissen uit hun directe omgeving, maar oefenen ook in het spelen van en experimenteren met niet-realistische situaties.

Ze leren zich expressief te uiten en ontdekken tegelijkertijd van alles over zichzelf, de ander en de omgeving. Het beoefenen van theaterlessen draagt bij aan het ontwikkelen van de sociaal-emotionele vaardigheden van kinderen. 

De vraag vanuit het onderwijs is bepalend bij de totstandkoming van onze activiteiten. We gaan graag met je in gesprek en stellen een programma samen op basis van jouw wensen, het curriculum en de doelen van de school. We hebben jarenlange ervaring in alle types onderwijs, waaronder het speciaal basisonderwijs. We kunnen naadloos aansluiten op jouw specifieke leerdoelen, thema's en visie op kunstonderwijs. We hebben een breed inzetbaar docententeam en kunnen daardoor tegemoet komen aan jullie specifieke vraag. Gaat het om een korte lessenserie, een losstaand project of juist een lange leerlijn? Bij ons kun je terecht met alle vragen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend aanbod op jouw school! 

Wat moet je weten

Kunst & cultuur
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: Hele dag
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Heel schooljaar
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig
Kerndoelen: 54, 55, 56

Kosten

Prijsvorm: Per groep, per keer
Totaalprijs: 75,- euro

Over de aanbieder

Trias stimuleert actieve kunstbeoefening. Dat gebeurt onder andere door het aanbieden van kunstlessen in het onderwijs.