In de lessen beeldende kunst leren leerlingen werken met verschillende materialen en technieken. Dit kan leiden tot allerlei beeldende producten: van foto's tot maquettes en van mode tot keramiek.

Leerlingen leren niet alleen de vaardigheden om kunst te maken, maar leren juist ook hun eigen ideeën vorm te geven. Daarnaast staat het betekenis geven aan beeldende kunst centraal. Leerlingen doen dat door samen naar hun werk en dat van kunstenaars te kijken en erover te praten. 

De vraag vanuit het onderwijs is bepalend bij de totstandkoming van onze activiteiten. We gaan graag met je in gesprek en stellen een programma samen op basis van jouw wensen, het curriculum en de doelen van de school. We hebben jarenlange ervaring in alle types onderwijs, waaronder het speciaal basisonderwijs. We kunnen naadloos aansluiten op jouw specifieke leerdoelen, thema's en visie op kunstonderwijs. We hebben een breed inzetbaar docententeam en kunnen daardoor tegemoet komen aan jullie specifieke vraag. Gaat het om een korte lessenserie, een losstaand project of juist een lange leerlijn? Bij ons kun je terecht met alle vragen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend aanbod op jouw school! 

 

Wat moet je weten

Kunst & cultuur
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: Hele dag
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Heel schooljaar
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig
Kerndoelen: 54, 55, 56

Kosten

Prijsvorm: Per groep (docent), per uur
Totaalprijs: 75,- euro
Verwachte materiaalkosten: 5,- euro per les, per groep

Over de aanbieder

Trias stimuleert actieve kunstbeoefening. Dat gebeurt onder andere door het aanbieden van kunstlessen in het onderwijs.