Graffiti, teken- en schilderonderwijs

Over ons

Arthena staat voor Graffiti, teken en schilderonderwijs. Al meer dan 15 jaar verzorgt Arthena een breed aanbod aan workshops en cursussen op maat op veel verschillende scholen in en rond Den Haag.

Wij zijn zeer flexibel, hebben korte lijnen en denken graag mee met het idee van de opdrachtgever. Wij werken uitsluitend met ons leuke team van docenten en tevens kunstenaars die een passie hebben voor lesgeven. 

De workshops en cursussen worden altijd gegeven in goed overleg met de opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld in de klas, tijdens of na schooltijd, in de vakanties of op locatie. Wij werken uitsluitend met enthousiaste, gediplomeerde docenten en zorgen samen voor een leuk, creatief en inspirerend eindresultaat. 

Ons streven is dat kunst leuk en leerzaam is. Daarin is een afwisseling tussen theorie en praktijk zeer belangrijk. Naast dat wij met de allerbeste kwaliteitsmaterialen werken, is het ook zeer belangrijk dat ze de juiste technieken leren. Zo zijn o.a. kleurenleer, materiaalkennis en zelfs een stukje kunstgeschiedenis altijd een belangrijk deel van onze cursussen.