Graffiti-Art cursus; ontwerp je eigen 'Tag'-naam, leer de speciale Graffiti letters, maak je eigen sjablonen en spuit deze op je canvas schilderdoek 30x40cm en leer outlinen met speciale graffiti verfstiften.

Graffiti-Art! Altijd al eens legaal willen spuiten en je eigen 'Tag' naam bedenken en ontwerpen? In deze cursus krijgen de kinderen les in de specialen Graffiti spuittechnieken, leren spelen met taal en leren ze diverse Graffitiletters maken.

De leerlingen krijgen een stukje theorie, de uitleg over de verschillende materialen, kleurenleer, beeldmateriaal en praktijkvoorbeelden, tevens les in diverse spuittechnieken en het maken en ontwerpen van sjablonen op hun canvas schilderdoeken 30x40cm en diverse ondergronden. Ze gaan als groep brainstormen en ontwerpen hun eigen 'Tag'-naam op dik tekenpapier.

Ook leren ze in deze cursus de verschillen tussen het spuiten met fat-caps of skinny caps, high pressure spraycans en low-pressure. Uiteindelijk leren ze hun eigen 'Tag' naam spuiten op een canvas schilderdoek 30x40cm. Deze Graffiti/Street-Art cursus wordt gegeven door een zeer ervaren en bekende Graffiti-Art kunstenaar en docent.

Alles is mogelijk, dus neem gerust contact met ons op. Ons creatieve team denkt graag met je mee voor een mooi en passend voorstel.

Wat moet je weten

Burgerschap & persoonlijke ontwikkeling, Kunst & cultuur
Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Tijdens pauzes, Tijdens vakantie, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: 1,5 uur
Vakantie tot vakantie (6-8 weken)
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig

Kosten

Prijsvorm: Prijs is afhankelijk van de omvang van de opdracht

Over de aanbieder

Arthena staat voor Graffiti, teken en schilderonderwijs. Al meer dan 15 jaar verzorgt Arthena een breed aanbod aan workshops en cursussen op maat op veel verschillende scholen in en rond Den Haag.