Een saaie buitenmuur of ander grauw object in en rond de school? Samen met de kinderen maken wij hier een prachtig kunstobject van!

Een muurschildering maken door en voor de kinderen! Samen gaan we met de kinderen aan de slag in deze 8-daagse cursus en gaan we brainstormen over diverse mogelijke thema's voor op het buitenobject.

De kinderen leren net zoals in de Graffiti lessen een stukje kleurenleer, materiaaluitleg en veiligheid. In diverse lessen leren de kinderen samen in groepjes een ontwerp te maken voor een deel van het object. Zij zullen schetsend oefenen en samen tot één geheel komen.

Voordat ze buiten op de muur aan de slag gaan maken ze eerst nog zelf een ontwerp op hun eigen canvas schilderdoek 30x40cm die ze kunnen laten zien thuis en op school! Samen met de Graffiti spuitbussen en de speciale Graffiti verfstiften maken ze een kunstwerk dat jarenlang te zien zal zijn voor alle kinderen! Een werkelijk uniek kunstobject op school!

Wat moet je weten

Burgerschap & persoonlijke ontwikkeling, Kunst & cultuur
Tijdens schooltijd, Tijdens pauzes, Tijdens vakantie, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: 1,5 uur
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Vakantie tot vakantie (6-8 weken)
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig

Kosten

Prijsvorm: Prijs is afhankelijk van de omvang van de opdracht

Over de aanbieder

Arthena staat voor Graffiti, teken en schilderonderwijs. Al meer dan 15 jaar verzorgt Arthena een breed aanbod aan workshops en cursussen op maat op veel verschillende scholen in en rond Den Haag.