Wil je leerlingen uit groep 6, 7 en 8 een lesmiddag aanbieden over de vissector in Nederland? Dan is Een School Vol Vis wellicht interessant.

In samenwerking met het Nederlands Visbureau hebben wij een subsidie beschikbaar om educatieve workshops te geven bij u op school!

Basisscholen uit Den Haag kunnen een gratis workshop aanvragen waarmee leerlingen op een speelse wijze kennis maken met de vissector. Bij deze lesmiddag, die wordt gegeven door een erkende visspecialist, zit ook een opdrachtenboekje en een visproeverij. De workshop wordt volledig zelfstandig gegeven zodat de leerkracht niet wordt belast hiermee. De kinderen zullen doormiddel van verschillende lesstoffen meegenomen worden in de wereld van de vissector.

Er zijn verschillende leerdoelen aan verbonden: de leerlingen leren over verschillende vissoorten, de beroepen in de vissector, hoe de visketen in elkaar zit, dat vis gezond is, hoe je vis kan bereiden en duurzame visserij. Zo kunnen de leerlingen zichzelf ontwikkelen tot echte visexperts!

Aanmelden kan op onze website: https://dinosport.nl/een-school-vol-vis/ 

Video

Wat moet je weten

Natuur & milieu, Sport lijf & bewegen
Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: 1,5 uur
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Eenmalig
Niet nodig
Kerndoelen: 41

Kosten

Prijsvorm: Per groep, per keer
Totaalprijs: gratis
Verwachte materiaalkosten: gratis
Verwachte reiskosten: gratis

Over de aanbieder

Bij Dino Sport staan bewegen, leren en plezier centraal. De kinderen leren spelenderwijs hun sportieve talenten ontdekken.