Spelenderwijs sporten en leren!

Over ons

Bij Dino Sport staan bewegen, leren en plezier centraal. De kinderen leren spelenderwijs hun sportieve talenten ontdekken.

Dino Sport is in 2016 opgericht door Colin Dijkhuizen en Jop Imhann. De twee oprichters zijn jeugdvrienden van elkaar, met elk een andere sportachtergrond. In 2014 kruisten hun paden elkaar. Met dezelfde motivatie en interesse werden ideeën uitgewisseld en zijn zij samen begonnen met sportactiviteiten in het basisonderwijs. Dit is het fundament geweest van Dino Sport.

Dino Sport schept een sportieve en veilige omgeving voor kinderen. Wij vinden dat kinderen zich fysiek en mentaal moeten kunnen ontwikkelen. Sporten, bewegen en leren; een unieke combinatie om kinderen een voorsprong en vaardigheden mee te geven voor heel hun leven.

Wij dragen actief bij aan een gezonde en gelukkige samenleving. Dat begint bij kinderen, waarbij sporten een actieve rol speelt in motivatie, gezondheid en geluk. Om dit te bereiken gebruiken we unieke lesmethodes om kinderen te stimuleren te gaan sporten. Door spelenderwijs thema’s te combineren met bewegen, geven wij kinderen een voorsprong in het leven.

In het onderwijs geven onze sportdocenten gymlessen, begeleiden zij de sportieve tussenschoolse opvang, geven zij sport workshops, voeren subsidieprojecten uit, begeleiden en organiseren sportdagen en nog veel meer.

Het Dino Sport team is erg gevarieerd en zit bomvol met talent. Hierdoor kan Dino Sport aan bijna al jouw wensen voldoen.