Tijdens de lessenreeks Kunstzinnige Kunstenaars worden de leerlingen ondergedompeld in de verschillende kunststijlen en leren zij alles over belangrijke kunstenaars.

De leerlingen werken met verschillende materialen en technieken en werken op deze manier aan hun eigen kunststijl, maar leren ook de kunststijl toe te passen van de verschillende kunstenaars.

Informatie over de lessenreeks ‘Kunstzinnige kunstenaars’
Binnen de leerlijnen van DIT IS WIJS wordt er altijd gewerkt aan de ontwikkeling van de brede vaardigheden van het kind: het bevorderen van creativiteit en innovatief denkvermogen en actief aan de slag met kritisch en probleemoplossend denken. Daarnaast wordt er gewerkt aan communicatieve vaardigheden die nodig zijn om samen te kunnen werken. In sommige leerlijnen wordt ICT hierbij ingezet als middel om te leren en de digitale competenties van het kind te vergroten.

De lessenreeks is gedurende het hele schooljaar inzetbaar. 1 dag werken aan een tof project, een werkweek of gedurende het hele jaar een programma? Wij werken op maat en bespreken graag met jou de mogelijkheden! 

Wat moet je weten

Kunst & cultuur
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: 1,5 uur
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Vakantie tot vakantie (6-8 weken)
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig
Kerndoelen: 54, 55, 56

Kosten

Prijsvorm: Per groep (docent), per uur
Totaalprijs: €55
Verwachte materiaalkosten: €400 voor een blok van 10 weken
Verwachte reiskosten: €0,21 cent per km

Over de aanbieder

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs.