Kleuterdans is een de manier om de fantasie, motoriek, expressie en muzikaliteit van het kind te ontwikkelen. Ook voor de cognitieve ontwikkeling is dans heel waardevol. Plezier staat tijdens deze les natuurlijk bovenaan!

Kleuterdans ontwikkelt de fantasie, motoriek, expressie en muzikaliteit van het kind. Daarnaast wordt ook de cognitieve ontwikkeling gestimuleerd. Onderzoeken wijzen uit dat kinderen veel leren door te bewegen. Wij geven daarnaast ruimte tot improvisatie en is er veel aandacht voor creativiteit van de kleuters. Wij vinden het belangrijk dat een kind zich vrij kan voelen in de dansles en geven alle ruimte om zich hierin gedurende de periode te ontwikkelen.

In overleg met de school kunnen wij, indien gewenst, een thema vanuit de klas doortrekken in onze dansles. Daarnaast kan optioneel een optreden gepland worden voor de ouders om de periode spetterend af te sluiten. Wij vinden het belangrijk dat onze danslessen kwalitatief goed zijn en werken daarom uitsluitend met gekwalificeerde dansdocenten en met hart voor ons vak.

Wij komen graag bij jullie langs! Neem gerust contact op om de wensen en mogelijkheden samen door te spreken!

Wat moet je weten

Kunst & cultuur, Sport lijf & bewegen
Groep 1, Groep 2
Tijdens schooltijd, Tijdens vakantie, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: 1,5 uur
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Vakantie tot vakantie (6-8 weken)
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig

Kosten

Prijsvorm: Per groep (docent), per uur
Totaalprijs: €75,-

Over de aanbieder

Creative Workshops Nederland verzorgt danslessen op maat voor groep 1 t/m 8 in diverse dansstijlen. Bij ons staan ontwikkeling, vertrouwen en natuurlijk plezier op nummer één.