Tijdens deze energieke les leren kinderen spelenderwijs de basis van dans, zoals het uitvoeren van verschillende danspasjes, het aannemen van een juiste houding, op de maat dansen, het herkennen van muziekfrases en het leren onthouden van pasjes.

Kidsdance ontwikkelt de motoriek, expressie en muzikaliteit van het kind. Daarnaast wordt ook de cognitieve ontwikkeling gestimuleerd. Onderzoeken wijzen uit dat kinderen veel leren door te bewegen. Wij geven daarnaast ruimte tot improvisatie en is er veel aandacht voor creativiteit. Wij vinden het belangrijk dat een kind zich vrij kan voelen in de dansles en geven alle ruimte om zich hierin gedurende de periode te ontwikkelen.

In overleg met de school kunnen wij, indien gewenst, een thema vanuit de klas doortrekken in onze dansles. Daarnaast kan optioneel een optreden gepland worden voor de ouders, om de periode knallend af te sluiten.

Wij vinden het belangrijk dat onze danslessen kwalitatief goed zijn en werken daarom uitsluitend met gekwalificeerde dansdocenten.

Wij komen graag bij jullie langs! Neem gerust contact op om de wensen en mogelijkheden samen door te spreken!

Wat moet je weten

Kunst & cultuur, Sport lijf & bewegen
Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6
Tijdens schooltijd, Tijdens vakantie, Na schooltijd
Tijdsduur: 1,5 uur
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Vakantie tot vakantie (6-8 weken)
Niet nodig

Kosten

Prijsvorm: Per groep (docent), per uur
Totaalprijs: €75,-

Over de aanbieder

Creative Workshops Nederland verzorgt danslessen op maat voor groep 1 t/m 8 in diverse dansstijlen. Bij ons staan ontwikkeling, vertrouwen en natuurlijk plezier op nummer één.