Zet flexibel een creatieve vakprofessional van Team 1001 in tijdens uitval en tekorten of om de groepsleerkracht vrij te spelen voor andere taken.

Team 1001 heeft een pool van creatieve en kunstzinnige vakprofessionals die paraat staan in tijden van uitval en tekorten. De vakprofessional heeft een op maat gemaakt workshopaanbod en kan de gehele klas bij ziekte of uitval van de groepsleerkracht voorzien van een leerzame workshop binnen verschillende disciplines. Zo bieden wij op een duurzame manier kunst en cultuuronderwijs én ontzorgen wij de scholen in tijden van incidentele uitval van de groepsleerkrachten. 

Steeds meer schooldirecteuren kiezen ook voor de inzet van een vakprofessional om de groepsleerkracht vrij te spelen voor bijvoorbeeld overlegmomenten, oudergesprekken of het afnemen van toetsen. Zo kan de groepsleerkracht zich in alle rust focussen op belangrijke momenten terwijl de kinderen hun talenten ontdekken en ontplooien in een leerzame workshop. 

Onze creatieve invalpool is 24/7 bereikbaar wat betekent dat je op momenten van uitval op ieder gewenst tijdstip kan schakelen met een van onze jobcoaches. Wij kijken graag naar de individuele behoeftes van de school en maken als team direct de juiste match. Kwaliteit staat te allen tijden bovenaan bij Team 1001. Daarom volgen onze vakprofessionals continu coachingstrajecten om hun didactische en pedagogische vaardigheden steeds verder te ontwikkelen.

Wat moet je weten

Kunst & cultuur, Natuur & milieu, Ondersteuning, Wetenschap & techniek, Sport lijf & bewegen
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: Hele dag
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Eenmalig
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig
Kerndoelen: 34, 35, 36, 37, 38, 39, 56, 57, 58

Kosten

Prijsvorm: Prijs is afhankelijk van de omvang van de opdracht

Over de aanbieder

Met een breed netwerk aan vakprofessionals in verschillende disciplines zet Team 1001 zich in om talenten van de kinderen in Den Haag te ontdekken en ontplooien.