HipHop is ontstaan in Amerika en ondertussen wereldwijd een lifestyle geworden. Tijdens deze stoere les maken de kinderen kennis met de HipHop cultuur en de daarbij behorende dansstijl.

Expressie en muzikaliteit zijn belangrijke aspecten. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich vrij voelen en persoonlijke aandacht staat dan ook hoog op ons lijstje. Op coole muziek leren zij de basismoves en worden ze uitgedaagd in creativiteit en improvisatie.

In overleg met de school kunnen wij, indien gewenst, een thema vanuit de klas doortrekken in onze dansles. Daarnaast kan optioneel een optreden gepland worden voor bijvoorbeeld de ouders om de periode knallend af te sluiten.

Wij vinden het belangrijk dat onze danslessen kwalitatief goed zijn en werken daarom uitsluitend met gekwalificeerde dansdocenten en met hart voor ons vak.

Wij komen graag bij jullie langs! Neem gerust contact op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Wat moet je weten

Kunst & cultuur, Sport lijf & bewegen
Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Tijdens vakantie, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: 1,5 uur
(Exacte tijdsduur in overleg met de school)
Vakantie tot vakantie (6-8 weken)
(Exacte periode in overleg met de school)
Niet nodig

Kosten

Prijsvorm: Per groep (docent), per uur
Totaalprijs: €75,-

Over de aanbieder

Creative Workshops Nederland verzorgt danslessen op maat voor groep 1 t/m 8 in diverse dansstijlen. Bij ons staan ontwikkeling, vertrouwen en natuurlijk plezier op nummer één.