Invaldocent nodig? Zet een creatieve invaldocent in van Cultura Nederland. Kinderen hoeven niet meer naar huis of over klassen verdeeld te worden. Daarnaast hebben de leerlingen een hele leuke en leerzame dag.

Invaldocent nodig? Wij weten hoe lastig het is om bij afwezigheid van een docent op korte termijn een invaldocent te vinden. Wij hebben hier de oplossing voor! Op deze manier hoeven leerlingen niet noodgedwongen over meerdere klassen verdeeld te worden en hoeven de leerlingen niet naar huis gestuurd te worden.

Wij hebben een poule van ongeveer 180 invaldocenten. Iedereen heeft zijn of haar eigen discipline. Wat alle invaldocenten gemeen hebben, is een passie voor lesgeven. Bij afwezigheid van een docent kunnen onze vakdocenten ingezet worden om deze lestijd in te vullen. Onze invaldocenten draaien hun programma vanuit hun eigen discipline. Natuurlijk kunnen jullie wensen opgeven voor een discipline, invulling en/of thema.

Wat moet je weten

Burgerschap & persoonlijke ontwikkeling, Kunst & cultuur, Media & digitale geletterdheid, Natuur & milieu, Ondersteuning, Wetenschap & techniek, Sport lijf & bewegen
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdens schooltijd, Tijdens pauzes, Tijdens vakantie, Na schooltijd
In en om de school
Tijdsduur: Dagdeel, Hele dag
Eenmalig, Kort (2-5 weken), Vakantie tot vakantie (6-8 weken), Half schooljaar, Heel schooljaar
Niet nodig
Kerndoelen: 1, 2, 3, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56

Kosten

Prijsvorm: Per groep (docent), per uur
Totaalprijs: € 65,00 p.u. vanaf een dagdeel + 1u voorbereiding per dag
Verwachte materiaalkosten: Afhankelijk van discipline
Verwachte reiskosten: 0,21 per km

Over de aanbieder

Cultura Nederland is de aanbieder voor invaldocenten en workshops onderschool- en na schooltijd. We hebben meer dan 180 vakdocenten in ons bestand dus kunnen aan bijna elke vraag voldoen.