Kwaliteitsimpuls aan rekenen op jouw school!

Over ons

TeachToday biedt de mogelijkheid om het rekenniveau van jouw klas of school direct en structureel een kwaliteitsimpuls te geven. Dit doen we met een unieke rekenleerlijn, ondersteund door gave online lessen.

Gelijke kansen voor iedere leerling, een hoge kwaliteit van het basisonderwijs en maximale resultaten. Waar het begint? Bij goed onderwijs op het eigen niveau. TeachToday geeft jou de mogelijkheid om het rekenniveau van jouw klas of school direct en structureel een kwaliteitsimpuls te geven. Dit begint bij zicht krijgen op de leerlijn en leerdoelen. Daarom heeft TeachToday een unieke rekenleerlijn ontwikkeld met alle leerdoelen voor het basisonderwijs. Met een aanbod van ruim 250 online videolessen ondersteunt TeachToday het werken met de leerdoelen op de leerlijn, maakt het rekenonderwijs passend en zorgt voor meer plezier in rekenen. 

Wanneer de continuïteit van goed onderwijs in gevaar komt door een tekort aan leerkrachten of door de inzet van ongecertificeerde leerkrachten, dan wordt met de inzet van TeachToday de voortgang in het rekenen gewaarborgd. Ieder kind kan op zijn eigen niveau en tempo lessen volgen en aan de leerlijn werken.

Wil jij het rekenen op jouw school een kwaliteitsimpuls geven of maak jij je zorgen over de continuïteit van goed rekenonderwijs? Wij gaan graag met je in gesprek!