Wij maken een gezonde leefstijl cool voor kinderen

Over ons

Wij willen ieder kind met plezier laten bewegen d.m.v. interactieve thema programma´s. Wij stimuleren kinderen om hun fantasie te gebruiken, samen te werken en vooral veel lol te hebben.

Bootcamp4kids biedt een kant- en klaar klasprogramma aan voor basisscholen die kan worden ingezet als vervangingsdag, of ondersteuning van het curriculum. Ook kan deze dag worden ingezet als alternatieve schooldag bij ziekte of juist als werkdrukvermindering zodat er deze dag tijd is voor de juf/meester om administratieve zaken op orde te krijgen.

Tijdens het Bootcamp4kids klasprogramma neemt een specialist (bootcamp4kids trainer) de klas een dag over en neemt de kinderen gedurende de dag mee in één van onze gave thema’s. De thema’s en klasprogramma’s zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Het is ook mogelijk om dit in een dagdeel of 1,5 uur aan te bieden. 

Tijdens de bootcamp4kids klasprogramma’s staat plezier, bewegen en samenwerken centraal waarbij elk kind in zijn eigen kracht wordt gezet.
Daarnaast wordt er op een interactieve manier aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.
Binnen de lesdagen leren we de kinderen alles over het belang van sporten, buitenspelen, groente en fruit eten en water drinken.