Over ons

Alles wat we doen draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Met activiteiten, passend bij de sociale- en motorische ontwikkeling van het kind, brengen wij kinderen in beweging.

De missie van Monkey Moves is het creëren van plezier in de start van een leven lang gezond leven. We zijn gedreven door impact en stoppen nooit met leren. We stimuleren fitheid, zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en zelfredzaamheid door met onze diensten variatie in bewegen en uitdagende challenges te bieden. Samen zijn we, en maken we teamplayers.

Multisport-beweegprogramma

Monkey Moves heeft een uniek multisport-beweegprogramma, waarin 11 verschillende sporten aan bod komen, voor kinderen. We gaan met kinderen op avontuur en leren ze zo verschillende vaardigheden waar zij hun hele leven profijt van zullen hebben. Voor ons is sport hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zichzelf ontwikkelen, steeds weer nieuwe stappen durven zetten en met een positief zelfbeeld de wereld te ontdekken. Met sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van onze verschillende leeftijdsgroepen, helpen wij bij de ontwikkeling van het kind. FUN gegarandeerd!

Monkey See Monkey Do

Dit doen we vanuit een wetenschappelijk fundering en in de beleefwereld van het jonge kind. Onderzoek toont telkens aan dat meer en beter bewegen effect heeft op de gezondheid van kinderen. Dit in vorm van een betere fysieke fitheid, optimale motorische ontwikkeling, betere schoolprestaties en betere sociale vaardigheden. Daarbij is aangetoond dat deze positieve effecten een rol blijven spelen op latere leeftijd. "Jong geleerd is oud gedaan" of zoals wij liever zeggen "Monkey see, monkey do". Het programma heeft als doel kinderen op motorisch- en sociaalvlak optimaal te stimuleren.