Het onderwijs creatief verrijken door invallers

Over ons

Lukida zet vakspecialisten in op scholen die leerlingen een waardevolle lesdag bezorgen. Denk hierbij aan kunstenaars, dansers of theater- en filmmakers die een creatieve lesdag verzorgen, maar ook aan een filosoof, advocaat of Egyptoloog, die de kinderen weer iets heel anders leren.

Met ruim 5 jaar ervaring en meer dan 10.000 vervulde aanvragen heeft Lukida inmiddels een uitgebreid netwerk van vakspecialisten. We werken inmiddels samen met zo’n 600 scholen door heel Nederland. Kwaliteit is voor ons altijd prioriteit en wij zijn dan ook streng in het selecteren van onze vakspecialisten. Daarnaast bieden we hen ondersteuning, trainingen en zelfs een achtdaags lesprogramma in onze academie, om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid voor de klas staan.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk, daarom zoekt onze planner altijd persoonlijk de geschikte kandidaat voor jouw aanvraag. En wist je dat Lukida 95% van de aanvragen voor de volgende dag nog kan invullen? Als je de aanvraag meer dan 24 uur van te voren doet is dat zelfs 99%.

Onze docenten kunnen een geheel eigen lesprogramma geven in zijn of haar vakgebied. Daarnaast hebben we bevoegde docenten die je kunt inzetten om (voor langere tijd) het reguliere lesprogramma te draaien in de klas.

Is de klas bezig met een bepaald thema? Ook daar kunnen onze vakdocenten wel wat mee! Hiervoor kan je kiezen voor Lukida extra, waarbij de docent zijn of haar expertise helemaal loslaat op het thema.

Je kunt onze invaldocenten inzetten voor een volle lesdag of voor een dagdeel.

Filters